Over van een andere orde

Van een andere orde is de titel van mijn boekje. Het geeft een kijkje in oplossingen van originele mensen. Ik heb de mensen geinterviewd; in hun verhaal zijn tips ‘verpakt’ die kunnen inspireren. Nieuwsgierig? Je kunt meer over het boekje lezen op mijn website: ellenmassaro.nl.

En er zijn meer dingen ‘van een andere orde’, die mij aanspreken. Deze website geeft je een kijkje in de wereld ‘van een andere orde’, die ik zoal tegenkom, al dan niet met mijn camera.

De grote foto is een stukje New York. Een stad waar veel ordening in zit, zowel in de straten als in de gebouwen, in de breedte en in de hoogte. Deze foto lijkt op het eerste gezicht misschien wat rommelig en vol, maar er is een en al ordening. Gebouwen, verdiepingen, ramen, mensen, machines, noem maar op. En de afwisselende hoogtes en hier en daar het dakgroen geeft de steenmassa een organisch gezicht.