Goede boeken in oude kisten

Goede boeken in oude kisten

Goede boeken in oude kisten, van boekenhandelaar Kees de Vos. Meestal zijn tweedehands boekenmarkten een toonbeeld van chaos. Met de oude wijnkisten als basisstructuur verkoopt Kees de Vos sinds 1991 in allerlei steden zijn boeken. De kisten staan in een metselstructuur (Vlaams verband) opgesteld, soms met de ruggen tegen elkaar. De boekenmuur van twee meter hoog heeft een slingerende vorm, die is opgebouwd volgens het principe van een Iglo. Halve Iglo’s houden elkaar in balans, de kistjes staan in kritische afstanden van elkaar. In de kistjes zijn de categorieën van de boeken duidelijk zichtbaar en worden op de dag zorgvuldig bijgehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *